Työuupuneen rentoutushoito, osa 1

Mitä tarkoittaa Neurosonic -rentoutushoito ja miten se voi auttaa työuupunutta tai stressaantunutta? Kävimme tutustumassa Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivon tiloihin ja ottamassa selvää Neurosonic -rentoutushoidosta. Kaupallinen yhteistyö Ex-suorittajat.


Työuupuneen rentoutushoito, osa 2

Nyt on Neurosonic-patja tuotu kotiin kokeiltavaksi. Miten patja otetaan käyttöön, minkälaisia hoitoja sillä voi ottaa ja miltä rentoutushoito tuntuu? Kaupallinen yhteistyö: Stressinhallinta- ja psykoterapiakeskus Toivo. Kaupallinen yhteistyö Ex-suorittajat.


Työuupuneen rentoutushoito, osa 3

Neurosonic -hoitojen yhteydessä meillä oli käytössä OURA-sormus ja First Beat -hyvinvointimittauslaite. Näiden avulla oli kiva seurata sitä dataa, mitä kehossa tapahtui hoitojen aikana ja niiden jälkeen. Videolla kerromme näistä tuloksista. Kaupallinen yhteistyö Ex-suorittajat.


Nana Heikkilän kokemuksia Neurosonic-menetelmästä ja divaanin käytöstä.

Nana on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja vaikuttaja, markkinointiviestinnän ammattilainen. Koko kansan innostaja, joka haluaa motivoida ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti, rennosti ja elämästä nauttien. Ilon kautta.


Anne Kukkohovi sai vinkin ystävältään kokeilla Neurosonicia eräällä klinikalla. Oman kokemuksen myötä Anne hankki motorisoidun sängyn kotiin ja kertoo nyt kokemuksistaan, vahva suositus!


Vesa-Matti Loiri on saanut Neurosonicista apua vointiin ja helpotusta kävelyyn


Neurosonicista apua uniongelmiin!


Neurosonic Eximia business Intelligencen käytössä


Univaikeudet helpottivat -video