Vietimme 16.4.2016 Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivossa otsikon mukaista asiakasiltaa. 

Saimme kuulla erittäin vaikuttavia asiakaskokemuksia matalataajuushoidon vaikutuksista, tutkimustilanteesta ja vaikutuksesta mm. autonomisen hermoston toimintaan lääketieteelliseltä pohjalta. Neurosonocista on kertynyt jo yli 10 000 hoitokerran kokemusta. Hoitomenetelmän teho on todettu hyväksi, sillä 75 -80 % asiakkaista on hyötynyt hoidon vaikutuksesta jo muutaman hoitokerran seurauksena. Asiantuntijaluentojen ja asiakkaamme vakavan univaikeuden helpottumisesta kuullun loistavan esimerkin jälkeen kukin pääsi käytännössä testaamaan Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivon laajaa hoitolaitevalikoimaa.

Tällä hetkellä Neurosonic -laitteita on n. 500 kpl käytössä ja kysyntä kasvaa jatkuvasti. Erityisesti stressiperäisten unihäiriöiden hoitoon tarkoitettu Neurosonic -matalataajuusvärähtelyhoito yleistyy niin kotikäyttäjien, kuin ammattilaistenkin käytössä. Matalataajuushoito on turvallinen, luotetettava ja vaivaton hoitomuoto. Tutkimukset antavat menetelmän käyttäjille ja hankintaa harkitsevalle vahvoja argumentteja erittäin hyvien asiakaskokemusten lisäksi.

Ronnqvist_SoTe palvelut_Neurosonic palaute_2015_10_12_FINAL_3

 

Laitevalikoima ohjelmistoineen antaa  monipuoliset valintamahdollisuudet niin hoitolaitteiden soveltuvuuden kuin hintavaihtoehtojenkin muodossa. Osamaksu-/Leasingrahoitusmalli mahdollistaa myös  tiukemmassakin taloudellisessa tilanteessa elävien laitehankinnan.

Olemme  Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivossa panostaneet hoitolaitevalikoimaan vahvasti.

Olemme Neurosonicin valtuuttama jälleenmyyjä  ja asiakkaitamme varten on tällä hetkellä 12 hoitolaitetta myyntimalleina, vuokrauskäyttöön ja matalataajuushoitojen antamista varten. 10 laitetta Malmin klinikalla ja 2 laitetta Annan-kadun toimipisteessä. Asiakkaamme voivat ostaa hoitokertoja tai hoitosarjoja PRO -tuoleihin, PRO -divaaniin. PRO -tuolit ovat olleet pääasiallinen hoitokertojen ja -sarjojen hoitolaitevaihtoehto. Olemme hankkineet lisäksi 3 PRO -tuolin tehostettua versiota asikkaidemme erityistarpeisiin.

Laitevalikoima

Vuokraamme patjoja (5 kpl) ja Divaania (1 kpl) viikon erissä. Vuokrauksesta on muodostunutkin hyvin suosittu ja kustannustehokas konsepti.  Myymälämme on auki joka lauantai klo 11-13, jolloin on mahdollista veloituksetta kokeilla Neurosonic -hoitolaitetta ja kuulla mihin menetelmä perustuu. Otamme asiakkaamme vastaan ajanvarauksen kautta, taataksemme yksilöllisen esittelyn. Esittelyssä käymme läpi menetelmän hyötyjä, mahdollisuuksia ja asiakaskokemuksia sekä tieteellistä taustaa. Haluamme myös tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden mitata unen, palautumisen, stressin ja liikunnan vaikutusta FIRSTBEAT -analyysin avulla, joka soveltuu erittäin hyvin Neurosonic-hoitosarjan oheen.

 

Miksi asiakkaat tulevat klinikkallemme?

Stressiperäiset univaikeudet ja ovat yleisin syy tulla matataajuusvärähtelyhoitoon. Useissa tapauksissa uniongelmat ovat jatkuneet jo kauan ja asiakkaalla saattaa esiintyä monenlaisia haittavaikutuksia jokapäiväisessä elämässä. On muistivaikeutta, päänsärkyä, ruuansulatusongelmia, keskittymiskyvyn puutetta, masentuneisuutta, ahdistuneisuutta.

Elimistön ylivireystila. Stressitila jää päälle, eikä rentoutuminen on ole mahdollista riittävässä määrin.

Palautumiseen liittyvät haasteet. Urheilun tai muun kuormituksen seurauksena palautuminen ei ole riittävää ja suoristustaso laskee.

Palautumisesta

Rentoutumaan

Voit tulla ihan vaan rentoutumaan. Neurosonic -rentoutushoito on erinomainen keino tulla irrottautumaan esimerkiksi raskaan työviikon päätteeksi. Hoitomuoto soveltuu hyvin esimerkiksi kaveriporukan illanviettoon, pariskunnan irrottautumishetkeksi arjen haasteista. Ystävälle, perheen jäsenelle, puolisolle lahjaksi.

Vuokraamaan tai hankimaan Neurosonic -laitteen Suomen laajimmasta mallivalikoimasta.

Laitemyynti ja vuokraus

Mielenkiinnosta menetelmää kohtaan. 

Lauantaisin myymälässämme on menetelmän esittely. Pidämme esillä ajankohtaisia artikkeleita ja perehdymme ajantasaiseen tietoon, johon palvelumme perustuu.

Alla olevasssa Hyvä Terveys -lehden linkissä alan asiantuntijan antamaa käytännöllistä tietoa unettomuudesta ja unettomuuden hoidosta.  

Lähde:

 Hyvä terveys/ Soili Kajaste

 

Olet lämpimästi tervetullut esittelyihin, hoitohin, vuokraamaan tai hankkimaan Neurosonic-laitteen kauttamme.
Keväterveisin.
Tapio Jantunen
Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivo
Malminraitti 17 C 2 krs, 00700 Helsinki
www.toivontilat.fi