Mikä Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivon palvelulinja sopii minulle tai yritykselleni?

BASIC

Neurosonic menetelmä on minulle entuudestaan tuttu/ollut käytössä. Ymmärrän eri ohjelmien ja voimakkuussäätöjen vaikutuksen keholleni. En tarvitse ohjausta ja palvelun hinta on tärkeä.

PRO

Tarvitsen/haluan henkilökohtaista palvelua ja ohjausta. Haluan ottaa täyden hyödyn vuokraus-/rentoutushoitojaksosta.

SUPER

Haluan täyden palvelun ja täsmä-ohjauksen avaimet käteen periaatteella. Saan OURA- analyysin palvelujakson ajalta.

YRITYKSET

Yrityksille suosittelemme erityisesti ohjattuja vuokrauksia (SUPER) tai laitteiden hankkimista henkilöstön käyttöön, joko suoralla ostolla tai leasingsopimuksella. Tarjoamme kauttamme Neurosonic -laitteen hankkineen yrityksen henkilöstölle uni-/stressinhallintaluennot toimipaikassamme.

Voit valita valmiin yrityksellesi sopivan palvelutuotteen tai räätälöimme yritystäsi varten sopivan palvelukokonaisuuden.


Tuoteryhmät

Vuokraamo

Yrityksemme tarjoaa mobiilipatjan (divaanin) vuokrauspalvelut viikosta alkaen neljän viikon vuokrauksiin ja sopimuksen mukaan tätäkin pidempiin jaksoihin.

Asiakkaana voit valita BASIC-PRO-SUPER -palveluista sopivimman olkoon tarve vuokrata laite kotiin tai yrityksen käyttöön. Hinnat alkaen 135 €/ viikko. Valitse vuokraamon valikoimasta itsellesi sopiva palvelu tai kysy räätälöity palvelu: tapio.jantunen@toivontilat.fi tai puhelimitse 050 4636660.

Kauppa

Yrityksemme toimii Neurosonic -laitteiden edustajana. Voit hankkia minkä tahansa Neurosonic-laitteen kauttamme samaan hintaan kuin Neurosonic-verkkokaupasta. Esittelytiloissamme on mahdollista tutustua ja testata kaikki Neurosonic -perusmallit. Saat useita asiakasetuja hankkiessasi laitteen yrityksemme kautta. Varaa kaupasta itsellesi sopiva tuote, kysy lisää tai varaa aika esittelyyn: tapio.jantunen@toivontilat.fi tai puhelimitse 050 4636660.

Rentoutushoidot

Yrityksessämme on 6000 rentoutushoitokerran kokemus Neurosonic -matalataajuushoidoista.

Saat käyttöösi yli 5 vuoden kokemuksen ja asiantuntemuksemme. Voit valita BASIC-PRO-SUPER palveluvalikon mukaiset rentoutushoidot ja rentoutushoitosarjat oheispalveluineen. Keskuksemme tarjoaa yksilöille ja ryhmille tilat ja rentoutushoitolaitteet 7 huoneen ja tarvittaessa 10 laitteen resursseilla. Hinnat alkaen 29 €/kertakäynti tai rentoutushoitosarjat alkaen 149 €. Varaa rentoutushoidot -palvelusta itsellesi sopiva tuote, kysy lisää tai varaa aika esittelyyn: tapio.jantunen@toivontilat.fi tai puhelimitse 050 4636660.


Palveluprosessi

Tavoite 1: Kehon ja mielen tasapainottaminen

 1. Stressitason ja hyvinvoinnin kartoitus (BASIC, PRO, SUPER)*
  • Alkuhaastattelu ja esitietolomake (vasta-aiheet)
 2. VAS –analyysi (subjektiivinen) ja Moodmetric pika-analyysi (tekninen/objektiivinen) (PRO, SUPER)
 3. Ohjelmien valitseminen ja värähtelyvoimakkuuden säätäminen kehon neljälle eri osa-alueelle (PRO, SUPER)
 4. Mittausvälineiden valinta (SUPER)
  Oura -älysormus/FIRSTBEAT -hyvinvointianalyysi**
 5. Rentoutushoitojakso
  Ohjelmien valitseminen ja voimakkuuden säätäminen mittauspalautteen ja subjektiivisen palautteen kautta (PRO, SUPER)

Tavoite 2: Haastetaan kehoa voimakkaammalla matalataajuus-värähtelyllä hallitusti. Stressinsietokyvyn (resilienssin) lisääminen.

 1. Kun autonominen hermosto on saatu tasapainotettua ja stressitaso on riittävästi pudonnut ja mahdollista univaikeutta on saatu korjattua, voidaan alkaa hallitusti haastamaan kehoa ja mieltä vahvemmilla palauttavilla ja aktivoivilla ohjelmilla. Tavoitteena stressinsietokyvyn nostaminen huomioiden tasapainon vireystilan nostamisen ja rentoutuneisuuden välillä.
  Ohjelmien valitseminen ja voimakkuuden säätäminen mittauspalautteen ja subjektiivisen palautteen kautta. (PRO, SUPER)
 2. Seuranta ja palaute Oura-älysormuksen/ FIRSTBEAT –hyvinvointianalyysin** avulla (SUPER)

* BASIC, PRO, SUPER -maininnat kertovat, mitkä prosessin osat kuuluvat veloituksetta kyseiseen palvelulinjaan.

** FIRSTBEAT on maksullinen kaikissa palvelulinjoissa

Vuokraamo » Kauppa » Rentoutushoidot »

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24 %. Stressinhallinta -ja Psykoterapiakeskus Toivo pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.