Neurosonic-myymälä tiedottaa

Täydensimme Neurosonic -vuokraamon valikoimaa korkeatehoisilla Neurosonic -patjoilla. Korkeatehoisen vuokrapatjan saat musiikkilisenssillä varustettuna.

Korkeampitehoisen patjan hyötyjä:
Korkeatehoista laitetta suosittelemme esimerkiksi aktiiviliikkujille, urheilijoille, diabeetikoille, liikuntarajoitteisille sekä ylipainosta kärsiville. Se vaikuttaa tehokkaammin aineenvaihduntaan, nestekiertoon, kipuihin, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen!

Neurosonic

Toivossa saat asiantuntevaa palvelua, jonka taustalla on 4 vuoden ja yli 4000 rentoutushoitokerran kokemus. Tutustu vuokraamon valikoimaan Palvelut ja hinnasto -osiossa tai soita 050 4636660 tai laita sähköpostia osoitteeseen:
tapio.jantunen@toivontilat.fi kysyäksesi lisätietoa.

Vuokraamoon »


Neurosonic-myymälä tiedottaa

Neurosonic- laitteiden osalta tehovaihtoehdot lisääntyivät neljällä uudella tuotteella. Seuraavissa tuotteissa on valittavissa korkeatehoiset versiot:

  • Neurosonic Professional-tuoli
  • Neurosonic divaani
  • Neurosonic ONNI-TV-tuoli
  • Neurosonic mobiilipatja

Kauttamme voit ostaa minkä tahansa Neurosonic-laitteen sekä oheislaitteen samaan hintaan (myös tarjoukset) kuin päämieheltä. Voit tutustua esittelytilassamme kaikkiin laitemalleihin. Hankkiessasi laitteen kauttamme, saat alkuopastuksen ja henkilökohtaiset ohjelmasuositukset veloituksetta.

Toivossa saat asiantuntevaa palvelua, jonka taustalla on 4 vuoden ja yli 4000 rentoutushoitokerran kokemus. Tutustu myymälän valikoimaan Palvelut ja hinnasto -osiossa tai soita 050 4636660 tai laita sähköpostia osoitteeseen:
tapio.jantunen@toivontilat.fi kysyäksesi lisätietoa.

Neurosonic mobiilipatjan saat mukaasi jopa samana päivänä, ostaessasi laitteen myymälästämme. Muissa laitteissa on 2-4 viikon toimitusaika.

Myymälään »


Emfit juhlii kansainvälistä unipäivää

Emfit mittasi yli 360.000 yötä pelkästään viime vuonna - Suomalainen EMFIT QS unimittari sykevälivaihteluominaisuudella kasvattaa suosiotaan

Lue lisää täältä »