Tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö

Hyvinvointiohjaajat Harmonia Oy (aputoiminimi Stressinhallintakeskus Toivo) noudattaa tietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia ja muuta lainsäädäntöä. Palvelujen käyttäjien henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja haluamme antaa käyttäjille sekä asiakkaille selvän kuvan tietojen käytöstä. Tältä sivulta löytyvät Hyvinvointiohjaajat Harmonia Oy:n yleiset tietosuojakäytänteet sekä palvelukohtaiset rekisteriselosteet. Dokumentteja tullaan tarvittaessa päivittämään 25.5.2018 voimaan tulevan GDPR:n (EU:n yleinen tietosuoja-asetus) sekä sen edellyttämän kansallisen tietosuojalainsäädännön uudistuksen myötä.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain 10 §:n ja 24 §:n mukainen rekisteriseloste koskien Hyvinvointiohjaajat Harmonia Oy:n hyvinvointipalveluita ja laitemyynnin henkilörekisteriä.

REKISTERINPITÄJÄ

Hyvinvointiohjaajat Harmonia Oy (yritys- ja yhteisötunnus 2096006-8), käyntiosoite Malminraitti 17 C 2 krs, 00700 Helsinki (jäljempänä ”Rekisterinpitäjä”). TERMIT “Asiakas” on luonnollinen tai juridinen henkilö, jolle Rekisterinpitäjä tuottaa hyvinvointipalveluja asiakkaan ilmoittamien välttämättömien kehon hyvinvointiin liittyvien tietojen ja muiden henkilötietojen pohjalta. Tietoja käytetään Neurosonic -rentoutusohjelmien suunnitteluun sekä mittausteknologiassa. (FIRSTBEAT Life ja Olotila-analyysi unimonitorointi). Asiakastietojen luovutus Neurosonic Finland Oy:lle rajoittuu Neurosonic laitteen hankintaan ja toimittamiseen (tilausvahvistus) liittyviin välttämättömiin henkilötietoihin. Tyypillisessä tilanteessa Asiakas on yksityishenkilö.

Tarkempi kuvaus selosteen alaosiossa edustamiemme yritysten rekisteriselosteissa (FIRSTBEAT ja Emfit)

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Rekisterinpitäjään voi ottaa yhteyttä rekisteriä koskevissa asioissa sähköpostilla: [email protected]. Yhteyshenkilönä tietosuoja-asioissa toimii Tapio Jantunen.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietojen käyttötarkoituksena on palvelun perustoiminta, asiakastukeen liittyvät toimet, palvelun käytön tilastointi. Palveluun kuuluu tyypillisesti rekisterinpitäjän asiakkaalle tekemä haastattelu paikallisesti, jossa laaditaan tarvittavien välttämättömien hyvinvointitietojen pohjalta palveluvalikosta asiakaan valitsema hyvinvointipalvelu. (Neurosonic-rentoutushoito, vuokraus, myynti, FIRSTBEAT Life, Olotila-analyysi tai edellä mainittujen kombinaatio).

KUVAUS REKISTERÖITYJEN RYHMÄSTÄ

Henkilörekisteri (Asiakashallintajärjestelmä) sisältää henkilötietoja. Tyypillisessä tapauksessa kerätään hyvinvoinnin tilan tietoja, eli minkä tyyppisiin hyvinvoinnin haasteisiin asiakas tarvitsee rentoutushoitoja tai rentoutushoitolaitetta sekä rentoutusohjelman laatuun ja voimakkuuteen liittyvää esitietoa. FIRSTBEAT Lifeen ja Olotila-analyysiin liittyviä henkilötietoja sekä Neurosonic-laitteiden hankintaan liittyviä henkilötietoja.

KUVAUS REKISTERÖITYIHIN LIITTYVISTÄ TIEDOISTA

Henkilörekisteri sisältää:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoite, laskutustiedot
  • Yrityksillä myös Y-tunnus
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelin
  • Asiakasryhmä (Esim. Neurosonic-rentoutushoitoasiakas)
  • Tiedot palvelun kautta tehdyistä varauksista ja palvelutuotetilauksista
  • Asiakkaan kielto tai hyväksyntä tiedotteiden tai mainosten lähettämisestä
  • Ohjelmasuositukset ja asiakkaan palautteet ohjelmien vaikutuksista (Neurosonic)

TIETOJEN SÄILYTYKSEN RAJAUKSET JA TIETOMÄÄRÄN MINIMOINTI

Asiakkaan hyvinvointipalvelua varten haastattelussa kerätyt välttämättömät tiedot tallennetaan asiakashallintajärjestelmään. Asiakkaiden tekemät ajanvaraukset edellä mainittuihin palveluihin suoritetaan Bookly-ajanvarausohjelmassa tai sähköpostilla tai puhelimitse hyvinvointipalvelujen tuottajalle. Asiakastietojen säilyttäminen rajataan asiakashallintajärjestelmään, eikä asiakkaiden tietoja säilytetä sähköpostissa tai puhelimessa, kuin välttämättömän palveluprosessiin liittyvän ajan. Asiakashallintajärjestelmään kerättävä tieto on rajattu välttämättömään ja ainoastaan hyvinvointipalveluprosessia tai laitehankintaan/omistajuuteen liittyvää käyttötarkoitusta varten. Henkilötunnuksia ei kerätä tai tallenneta asiakastietojärjestelmään.

FIRSTBEAT Lifen asiakasprofiilissa on käytössä syntymäaika, ilman henkilötunnuksen loppuosaa.

Tietoja ei luovuteta muille kuin tässä rekisteriselosteessa mainituille osapuolille ilman asiakkaan antamaa kirjallista lupaa. Tietojen säilytys asiakastietojärjestelmässä on 24 kuukautta asiakkaan viimeisestä palvelutapahtumasta lukien.

ASIAKASTIETOJEN LÄPINÄKYVYYS

Asiakkaalla on oikeus pyydettäessä saada kopio henkilörekisterissä olevista tiedoistaan. Asiakkaalla on oikeus pyytää poistamaan tiedot rekisteristä ja tietyin poikkeuksin oikeuden tietojen oikaisemiseen.

HYVINVOINTIOHJAAJAT HARMONIA OY:N EDUSTUSTEN JA ASIAKASREKISTERIN YLLÄPITÄJÄN REKISTERISELOSTEET

FIRSTBEAT Life  rekisteriseloste

Rekisteriseloste päivityksessä

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan